Προγνωστικά

Σεβίλλη – Κάντιθ: Το θέλουν για άλλους λόγους

on

Σεβίλλη – Κάντιθ (22:00): Αντέδρασε στην ήττα από την Ρεάλ και πήρε δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Λεβάντε. Προηγήθηκε στο 14′, αλλά δέχθηκε άμεσα την ισοφάριση με πέναλτι στο 22′. Ο Κορόνα είχε απάντηση ξανά όμως και έκανε το 1-2 στο 27′. Στο δεύτερο μέρος άνοιξε εντελώς ο ρυθμός και στο 71′ γλίτωσε σε νέο πέναλτι των γηπεδούχων. Έβρισκε χώρους στη κόντρα και στο 82′ το τελείωσε οριστικά. Αγχώθηκε λίγο στο 87′ με το 2-3 αλλά κράτησε το τρίποντο στη μάχη που δίνει για την 2η θέση. Έχει ζόρικο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε και για να μην μπει σε περιπέτειες, το ματς με την Κάντιθ πρέπει να το πάρει. Το θέμα είναι ότι δεν πείθει πλέον με τις εμφανίσεις της.

Σεβίλλη – Κάντιθ (22:00): Παρότι ερχόταν με φόρα από τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα εκτός έδρας με 1-0, κόντρα στη Μπιλμπάο τα έκανε όλα λάθος. Ή σχεδόν όλα λάθος. Την υποδέχθηκε και στο 3ο μόλις λεπτό βρέθηκε να χάνει με 0-1. Έχασε εντελώς την ψυχραιμία της και μέχρι το 33′ το σκορ ήταν στο 0-3. Στο δεύτερο μέρος όμως ήταν αποφασισμένη να παλέψει για τις πιθανότητες της και βγήκε στο γήπεδο για να παλέψει. Μείωσε στο 56′ σε 1-3, είδε τους αντιπάλους να μένουν με δέκα παίκτες και πίεσε ακόμα περισσότερο. Στο 87′ ήρθε το 2-3 και μέχρι το φινάλε είχε κλείσει τους Βάσκους μέσα στην περιοχή και σφυροκοπούσε. Η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι όμως καθώς στην μεγαλύτερη της ευκαιρία, σταμάτησε στο δοκάρι. Είναι στο +1 από τον υποβιβασμό και ψάχνει βαθμούς παντού. Στα τέσσερα τελευταία εκτός μετράει μόλις μια ήττα.

Σεβίλλη – Κάντιθ (22:00): Η Σεβίλλη δείχνει κουρασμένη και ειδικά στην άμυνα πλέον δέχεται εύκολα γκολ. Η Κάντιθ εκτός έδρας δείχνει να συνέρχεται και θα πάει να κλέψει τον βαθμό και όπου την βγάλει. Πάμε στοίχημα με τα 2-3 γκολ σε απόδοση 1.98.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *