Προγνωστικά

Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός λογικής απόδοση

on

Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Το μεγάλο ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής στην Ισπανία. Πέρα από το γόητρο, προφανώς, θέλουν και οι δύο τη νίκη, η Σεβίλλη για να «αγκαλιάσει» το Champions League και η Ρεάλ Μαδρίτης τον τίτλο. Στο στοίχημα βρίσκουμε πάρα πολλές επιλογές και υψηλές αποδόσεις. Επίσης, η Ρεάλ μετράει δύο διαδοχικά «διπλά» με 1-1 στη Σεβίλλη και συνολικά έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία! Τελευταία φορά που η Σεβίλλη νίκησε ήταν τον Σεπτέμβριο του 2018 (3-0). Επίσης, στον πρώτο γύρο, η ομάδα του Αντσελότι πήρε το ματς με 2-1 και ανατροπή.

Επιστροφή στις νίκες για τη Σεβίλλη που κέρδισε 4-2 την Γρανάδα μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (1-0) και τις 3 σερί ισοπαλίες. Είναι η μοναδική της ήττα από τις 28 Νοεμβρίου και το 2-1 από τη Ρεάλ στον πρώτο γύρο. Έχει προβάδισμα για το Champions League και αυτός είναι ο μεγάλος της στόχος. Και να νικήσει εδώ, απλά θα μειώσει τη διαφορά στους 9 βαθμούς, δεν αλλάζει κάτι για τη διεκδίκηση του τίτλου. Όπως και να ‘χει, δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική εικόνα φέτος και το ίδιο καλείται να κάνει και σε αυτό το ντέρμπι. Εκτός δίνονται οι Σούσο, Ρεκίκ και Ρέγκες.

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει χωρίς Μαρσέλο, Μεντί και Αζάρ και θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα τίτλου. Έχει διαφορά 12 βαθμών που δεν γυρίζει. Δεδομένο αυτό. Προέρχεται στο πρωτάθλημα από τις νίκες με 2-1 επί της Θέλτα και με 2-0 επί της Χετάφε. Προ ημερών, ηττήθηκε με 3-2 από την Τσέλσι, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά με την κλάση του Μόντριτς (μυθική ασίστ, ΜΥΘΙΚΗ!) και του Μπενζεμά. Εκεί θα βρει τη Μάντσεστερ Σίτι. Μέχρι τότε, έχουμε ακόμα. Για την ώρα, υπάρχει μόνο το ντέρμπι με τη Σεβίλλη.

Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Ντέρμπι είναι και περιμένουμε να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, μία «μάχη». Δεν μπορούμε, όμως, να προσπεράσουμε τα γκολ ειδικά όταν δίνονται τόσο ψηλά. Όσο σφιχτά και να παίζει η Σεβίλλη, έχει ποιότητα να βρει γκολ και να δούμε ένα ωραίο ματς. Πάμε στοίχημα με το Over 2,5 γκολ στο εξαιρετικό 2.02.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *