Προγνωστικά

Τσέλσι – Λέστερ: Χωρίς άγχος

on

Τσέλσι – Λέστερ (22:00): Προτελευταίο παιχνίδι για τις δύο ομάδες που δεν έχουν κάτι να στοχεύσουν. Η Τσέλσι έχει μόνο να κρατήσει την 3η θέση. Αλλά από την στιγμή που έχει εξασφαλίσει το Champions League, τι 3η, τι 4η. Μόνο μία μικρή διαφορά στο οικονομικό έπαθλο. Στο στοίχημα, ο «άσος» δίνεται χαμηλά, κάτω και από το 1.50. Στον πρώτο γύρο, αν σας ενδιαφέρει, η Τσέλσι είχε κάνει «διπλό» με 3-0.

3-0 τη Λιντς νίκησε η Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική. Η πρώτη της νίκη μετά το 2-2 με τη Γουλβς, το 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενδιάμεσα την ήττα από την Έβερτον. Έχει «κλειδώσει» την 4άδα και το Champions League, ενώ κλείσει τη σεζόν με εντός έδρας παιχνίδι με τη Γουότφορντ. Εκτός ο Κρίστενσεν, ο Τσίλγουελ και ο Βέρνερ, εξαιρετικά αμφίβολος και ο Κόβασιτς, ενώ ερωτηματικό παραμένει και ο Χάβερτζ.

Η Λέστερ νίκησε 5-1 τη Γουότφορντ εκτός μετά το 3-0 επί της Νόριτς. Και σου δίνει την εντύπωση πως αν είχε κάνει «κοιλιά» για μικρότερο διάστημα, θα έπαιζε με κάποιες πιθανότητες για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τώρα, δεν έχει καμία. Κλείνει τη σεζόν με εντός έδρας ματς με τη Σαουθάμπτον. Εκτός ο Τίλεμανς, ο Περέιρα και ο Τσουντούρι, προς επιστροφή ο Μεντί.

Τσέλσι – Λέστερ (22:00): Μακριά από το άγχος και την πίεση, περιμένω να δούμε ένα πιο ανοικτό παιχνίδι, μακριά από σκοπιμότητες. Και να σκοράρει και η Λέστερ. Πάμε στοίχημα με το G/G που το βρίσκουμε στο 1.83. Ποντάρισμα με αξία είναι αυτό και θα το τιμήσουμε.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *