Προγνωστικά

Φίτεσε – Αλκμάαρ: Είναι κρίσιμο

on

Φίτεσε – Αλκμάαρ (21:00): Πρώτος τελικός πλέι οφ για μια θέση στο Europa Conference League. Θα ακολουθήσει ρεβάνς την Κυριακή (29/5). Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Εάν μετά τη λήξη του δεύτερου αγώνα, οι δύο ομάδες έχουν πετύχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων συνολικά, ακολουθεί ημίωρη παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

Φίτεσε – Αλκμάαρ (21:00): Παλικαρίσια πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ πήρε η Φίτεσε. Και όπως αποδείχθηκε, το γκολ που σημείωσε στο 85’ του πρώτου αγώνα με την Ουτρέχτη, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-1, ήταν καθοριστικό. Στη ρεβάνς, η ομάδα του Άρνεμ έφτασε στο επιθυμητό 2-0 και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, ο Μπάντεν πέτυχε και τρίτο γκολ, που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 3-0 και μαζί την πολυπόθητη πρόκριση. Στην έδρα της φέτος δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, έχοντας μόλις 7 νίκες σε 18 αγώνες (7-3-8).

Φίτεσε – Αλκμάαρ (21:00): Παρά τις… αυτοκτονικές τάσεις που έδειξε στο πρώτο ματς, εντούτοις, η Αλκμάαρ κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Στην έδρα της Χέρενφεν προηγούνταν με 2-1 μέχρι το 89’, αλλά έφυγε με σκυμμένο κεφάλι, χάνοντας με 3-2. Η ψυχολογία καταρρακώθηκε, αλλά στη ρεβάνς έδειξε την αυτοσυγκέντρωση που έπρεπε για να πετύχει τον στόχο της. Πετυχαίνοντας από ένα γκολ στην αρχή και στο φινάλε του αγώνα, επικράτησε 2-0 και πανηγύρισε την πρόκριση. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από τις αρχές Φεβρουαρίου και 17 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, που κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Η Φίτεσε θέλει να επαναλάβει το περυσινό κατόρθωμα, κερδίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά η Αλκμάαρ μόνο εύκολο εμπόδιο δεν είναι. Στο ματς της κανονικής περιόδου σε αυτό το γήπεδο, το ματς είχε λήξει (παραδόξως) ισόπαλο 0-0, ενώ στον δεύτερο γύρο η ΑΖ νίκησε στο γήπεδό της με 3-1. Στο στοίχημα μου θα βασιστώ στο δεύτερο ματς, αλλά και στο γεγονός ότι τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαν αμφίσκορο και μίνιμουμ τρία γκολ. Πάμε στοίχημα με «Goal/Goal και Over 2,5» σε απόδοση 2.12.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *