Προγνωστικά

Φλαμένγκο – Γκρέμιο: Προβάδισμα για τελικό

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Φλαμένγκο – Γκρέμιο, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Βραζιλίας.

Φλαμένγκο – Γκρέμιο (03:30): H Φλαμένγκο διανύει μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο με συνεχόμενες γκέλες σε όλες τις διοργανώσεις. Ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Κουϊάμπα με 3-0 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, ενώ ακολούθησε ο σοκαριστικός αποκλεισμός στο Κόπα Λιμπερταδόρες από την Ολίμπια Ασουνσιόν με ήττα 3-1. Τελευταίο ματς πριν λίγα 24ωρα ήταν αυτό εντός έδρας κόντρα στη Σάο Πάουλο για το πρωτάθλημα, με τη «Φλα» να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Πέδρο. Στο πρωτάθλημα δεν διεκδικεί τον τίτλο, αλλά τη 2η θέση, στο Κύπελλο έχει μείνει η τελευταία ελπίδα για τίτλο. Στο πρώτο ματς νίκησε κυνικά με 2-0 την Γκρέμιο εκτός και είναι αγκαλιά με την πρόκριση. Εκτός για τη Φλαμένγκο είναι μόνο ο Πούλγκαρ, ενώ οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Σαμπάολι.

Η Γκρέμιο από τη δική της πλευρά πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, όμως δεν έχει κάποια άλλη διοργάνωση πλην του Κυπέλλου. Θα ήθελε να πανηγυρίσει έναν τίτλο, αλλά μετά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς είναι δύσκολο. Θα το κυνηγήσει, είναι σε καλή κατάσταση και είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι σαφώς πιο ξεκούραστη, ενώ το σημαντικότερο είναι σε καλή φάση, νίκησε πριν λίγες μέρες τη Φλουμινένσε με 2-1 εντός έδρας και είναι μόνη στη 2η θέση. Αρκετά θεματάκια για την Γκρέμιο που δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κριστάλντο, Έβερτον Γκαλντίνο, Πέδρο Ζερομέλ και Βάλτερ Κάνεμαν.

Φλαμένγκο – Γκρέμιο (03:30): Η Γκρέμιο μετά το σκορ του πρώτου αγώνα θα τα παίξει όλα για όλα, οπότε θα βγει να πιέσει. Η Φλαμένγκο δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά παίζει εντός και έχει το πλεονέκτημα, όμως το ματς η λογική λέει ότι θα έχει γκολ και από τους δύο. Goal/Goal στο 1.89.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *