Προγνωστικά

Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ: Με επιθέσεις… φωτιά

on

Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ (21:45): Εξ αναβολής παιχνίδι της 39ης αγωνιστικής είναι αυτό στο «Craven Cottage» ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία. Η Φούλαμ εξασφάλισε και μαθηματικά την επιστροφή της στην Premier League, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει μαθηματικές (αλλά λίγες) ελπίδες για τη 2η θέση. Στο στοίχημα ο «άσος» προσφέρεται στο 1.80, το «διπλό» στο 4.35. Επίσης, για την ιστορία, στον πρώτο γύρο η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είχε περάσει από το «City Ground» με 4-0!

Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα επέστρεψε στην Premier League και μαθηματικά. Και αυτήν την αγωνιστική μπορεί να εξασφαλίσει και τον τίτλο. Επίσης, ένα γκολ θέλει για να φτάσει τα 100 γκολ! Από τα 99, τα 41 τα έχει βάλει ο Μίτροβιτς! Προέρχεται από το 1-1 με την 2η Μπόρνμουθ όπου ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από το πέναλτι του Σολάνκε. Προηγουμένως είχε νικήσει 3-0 την Πρέστον. Η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, με διαφορά.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ «πετάει» φωτιές από την αρχή του νέου έτους. Είναι στην 4η θέση με 73 βαθμούς και στο -5 από τη 2η Μπόρνμουθ με την οποία έχουν τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών (42). Μαθηματικά, έχει ελπίδες για την απευθείας άνοδο. Στα δικά μου μάτια, δεν είναι πολύ ρεαλιστικό, εκτός αν κάνει «διπλό» στο Λονδίνο επί της πρωταθλήτριας (προσεχώς) και ακολούθως κερδίσει και την Μπόρνμουθ εκτός! Πιο εφικτό να «κλειδώσει» πολύ σύντομα τα πλέι οφ και εκεί θα τα δώσει όλα για το όνειρο. Μετά τη Φούλαμ παίζει εντός με τη Σουόνσι και μετά την Μπόρνμουθ εκτός με τη Χαλ.

Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ (21:45): Μου αρέσει πολύ το Over 2,5 γκολ στο 1.85. Πάρα πολύ! Πάμε στοίχημα με τα γκολ σε ένα παιχνίδι που παίζει η κορυφαία ομάδα και πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας και μία ιδιαιτέρως φορμαρισμένη ομάδα.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *