Προγνωστικά

Χάποελ Μπερ Σεβά – Μακάμπι Χάιφα: Με στόχο την κούπα

on

Χάποελ Μπερ Σεβά – Μακάμπι Χάιφα (20:30): Με τον τελικό του Κυπέλλου ολοκληρώνεται η χρονιά στο Ισραήλ. Η Χάποελ Μπερ Σεβά, σε μία χρονιά υπέρβαση, φλερτάρει με το 4ο Κύπελλο και πρώτο μετά το 2017-18. Η Μακάμπι Χάιφα θέλει να κάνει το νταμπλ και φουλάρει για το 7ο Κύπελλο της ιστορίας της και πρώτο μετά το 2015-16. Στο στοίχημα δεν υπάρχει φαβορί, λίγο πιο μπροστά, αλλά με μεγάλη απόδοση, δίνεται η Μακάμπι Χάιφα.

Υπερβατική χρονιά έκανε φέτος η Χάποελ Μπερ Σεβά. Έπαιξε πάνω από τις δυνατότητές της και τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα (70 βαθμοί με 20-10-6, 53-30 γκολ), στο -8 από τη Μακάμπι Χάιφα και στο +1 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο και τώρα θέλει και το Κύπελλο. Έκανε φανταστική εκκίνηση και είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου δεν είχε κάνει ήττα! Στο Κύπελλο απέκλεισε κατά σειρά την Μπεϊτάρ Τελ Αβίβ (3-0), τη Μακάμπι Νετάνια (2-1 παρ.), την Μακάμπι Πετάχ Τίκβα σε διπλά ματς στην παράταση (0-1 και 2-0) και στα ημιτελικά 3-1 εκτός έδρας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Μακάμπι Χάιφα πήρε το δεύτερο σερί πρωτάθλημα (78 βαθμοί με 24-6-6, 79-27 γκολ) και θέλει να κλείσει τη σεζόν με το νταμπλ. Έχει να πάρει Κύπελλο πιο πολλά χρόνια από την αντίπαλό της. Έκλεισε τη χρονιά με το 4-0 επί της Μακάμπι Νετάνια με το 3-0 επί της Μπνέι Σακχίν. Στο Κύπελλο, απέκλεισε κατά σειρά τη Χάποελ Ιερουσαλήμ (2-0), την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (4-0), τη Χάποελ Χαντέρα σε διπλά παιχνίδια (2-0 και 1-0) και τη Χάποελ Χάιφα με 2-0 στον ημιτελικό. Στα… χαρτιά, έχει καλύτερη ομάδα.

Χάποελ Μπερ Σεβά – Μακάμπι Χάιφα (20:30): Επίσης, στα τέσσερα φετινά τους παιχνίδια, έχουμε απόλυτη ισορροπία. Στην κανονική διάρκεια είχαμε από ένα «διπλό» (2-1 και τα δύο!), στα πλέι οφ είχαμε από έναν «άσο» (2-0 η Μακάμπι Χάιφα, 1-0 τη Χάποελ Μπερ Σεβά)! Φοβερό! Πάμε στοίχημα με το «Διπλό» στο 2.31 (winmasters). Θεωρώ πως έχει καλύτερη ομάδα η Μακάμπι Χάιφα και μπορεί να πάρει το τρόπαιο.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *